Moció a favor del Pla Estratègic de Cultura

IMG_0605En el passat ple municipal de febrer, durant el debat per a l’adquisició del fons Santos Torroella, l’alcalde de Girona ens va sorprendre mencionant el Pla Estratègic de Cultura i, fins i tot, llegint algun fragment del document. Dic que va ser una sorpresa, perquè fins ara l’equip de govern de CiU ha obviat aquest pla consensuat per la majoria d’agents culturals de la ciutat i presentat públicament l’any 2010. És per això que des del grup municipal socialista hem portat al ple una moció per demanar que es posi en marxa el Pla Estratègic de Cultura en 3 ocasions: el març de 2012 (ara fa 2 anys), el maig de 2012 i em maig de 2013, que finalment es va aprovar tot i els vots contraris de CiU.

Gratament sorpresos per la importància que l’alcalde va donar al Pla Estratègic de Cultura en el darrer ple i vist que, tot i haver-se aprovat la tercera moció que vam presentar aviat farà un any aquesta no s’ha complert, hem presentat una nova moció, amb aquesta serà la quarta, per demanar que l’Ajuntament implementi els 5 eixos d’actuació que preveu el Pla Estratègic de Cultura.

Aquí podeu llegir la nota de premsa que hem fet arribar als mitjans i trobareu el document de la moció que debatrem en el pròxim ple del dilluns vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *