Una ullada a la meva trajectòria

Vaig llicenciar-me en Psicologia per la UAB l’any 1984.

Vaig cursar el “Màster en teràpia familiar” a la UAB, entre altres molts estudis de Postgrau. Sóc Diplomada en estudis avançats DEA (suficiència investigadora) per la UdG.

Vaig esser Becària de formació per la docència i la recerca de la UdG  dins del seu Departament de Psicologia. 

He cursat estudis de postgrau de “Ciències polítiques i socials” a la Universitat Pompeu Fabra, la UPF.

Soc Diplomada en Gestió pública per IESE, Business School .

He exercit durant 20 anys com a psicòloga clínica dins l’equip psicoterapèutic gironí “Plataforma” . He prestat assessorament i consultoria psicopedagògica a diversos instituts públics d’ensenyament secundari de les comarques gironines, a Girona, Salt  i Torroella de Montgrí de 1988 a 1997. Vaig formar part del TIP d’adopció internacional de Col.legi oficial de psicòlegs de Catalunya . He estat professora associada del Departament de Psicologia de la UdG. Vaig esser docent de l’ ICE de la UdG.

Vaig esser vocal de formació de la Junta del Col•legi de Psicòlegs a Girona. Actualment soc Presidenta del Consell social del Col.legi de Psicòlegs de Catalunya.

Regidora delegada de serveis socials de l’Ajuntament de Girona de 1995 a 1999 . Tinent d’alcalde de 1999 a 2004 de les àrees de serveis socials , ocupació , dona i promoció de la ciutat.

Consellera comarcal i portaveu socialista al Consell comarcal del Gironès de 1999 al 2004.

Vaig esser Delegada territorial del govern de la Generalitat a les comarques gironines de gener de 2004 a setembre de 2006, amb el govern de Pasqual Maragall.

Vaig ser Diputada al Parlament de Catalunya de la VIII legislatura, dins del Grup parlamentari Socialistes-Ciutadans pel canvi, essent vocal de les comissions parlamentàries de “Benestar i immigració” , “Drets de les dones”, “Control de la corporació catalana de ràdio i televisió” i secretària de la comissió “Acció exterior i Únió Europea“. Formava part de la direcció del meu grup parlamentari.

De 2008 a 2010 vaig ser la representant de Catalunya a la Delegació espanyola al Congres de poders locals i regionals del Consell d’Europa.

L’any 2010 vaig ser becària del programa de formació internacional del Departament d’Estat del Govern d’Estats Units (IVLP)

Vaig ser la candidata socialista a l’alcaldia de Girona en les eleccions municipals de 2011.  De 2011 a 2015 vaig ser la cap de l’oposició a l’Ajuntament de Girona i la portaveu socialista a l’Ajuntament i la Diputació de Girona.

L’any 2015, després d’un procés col.lectiu complex vaig participar en la creació d’una nova força política , MES, Moviment d’esquerres.

Represento la Fundació Catalunya-Europa a Girona.

M’he diplomat en “Coaching relacional” al “Instituto relacional” de Barcelona

Actualment em dedico a la consultoria i l’assessorament de persones i organitzacions, a partir dels coneixements i competències adquirits al  llarg de la meva experiència formativa, professional i política.

Des de novembre de 2015 sóc Assessora Tècnica a la Diputació de Barcelona, una institució que és un referent de l’Administració local al nostre país i molt més enllà. Em considero afortunada de poder treballar al servei de la Diputació. Primerament vaig treballar en l’assessorament institucional al grup d’ERC i, a partir de juliol de 2016 col.laboro, sobretot, amb la Direcció de Relacions Internacionals .